Батлер Крик удобна истегнување пушка прашка

Батлер Крик удобна истегнување пушка прашка

DEN 0.67

Обновено

Во магацинот.

Оваа прашка за стрии за удобност на Батлер Крик (Опсесија на Mossy Oak) го нуди овој батлер Крик Комфорна истегнување на прашка (Mossy Oak Ouk) е одлична, случаи, на отворено, рекреација, фитнес, рекреација, опрема, кампување, лов, додатоци ,, случаи предмети предмети По намалена цена не можете да ја пропуштите. Оваа ставка е сосема нова, неотворена и запечатена во првобитната фабрика. Неговите димензии се 16,00 x 3,75 x 2,00 инчи. Оваа прашка за стрии за удобност на Butler Creek (Mossy Oak Oak) е ставка A & Case од нашата надворешна, рекреација и фитнес, опрема за рекреација, кампување, лов и додатоци и колекции на случаи што доаѓа со целосна гаранција за задоволство. Butler Creek® Comfort Shartgun Shinggun Sling (Mossy Oak® опсесија).