С Премиум Филтер За Моторно Масло За Синтетичко Масло Одговара На Шевролет Импала 3,5 Л 2006-2011, Траилблазер 4,2 Л 2002-2009, Силверадо 5,3 Л 2000-2002, Тахо 5,3 Л 2000-2002

С Премиум Филтер За Моторно Масло За Синтетичко Масло Одговара На Шевролет Импала 3,5 Л 2006-2011, Траилблазер 4,2 Л 2002-2009,

DEN 2.67

Обновено

Во магацинот.

Екогард синтетички+ филтри за масло имаат цврсти челични крајни капачиња, силиконски анти одвод назад, централна цевка со двојни флејти и синтетички мешани медиуми за високи перформанси и долг век на траење. Трае до 10.000 милји помеѓу промените на маслото - екогард синтетички+ филтри за масло нудат 2 ПАТИ капацитет за филтрирање во споредба со конвенционалните филтри за масло. ЕКОГАРД С5288 КОМПАТИБИЛЕН со : . Американски Мотори Конкорд 4.2 Л 1983-1983. Американски Мотори Орел 4.2 Л 1983-1986. Американски Мотори Дух 4.2 Л 1983-1983. Буик Алур 3.6 Л 2005-2007. Буик Век 5.7 Л ДИЗЕЛ 1981-1981. Буик Електра 5.0 Л 1981-1987. Буик Електра 5.7 Л 1976-1980. Буик Електра 5.7 Л ДИЗЕЛ 1980-1985. Буик Електра 6.6 Л 1978-1979. Буик Имот Вагон 5.0 Л 1981-1983. Буик Имот Вагон 5.7 Л 1978-1980. Буик Имот Вагон 5.7 Л ДИЗЕЛ 1980-1983. Буик Имот Вагон 6.6 Л 1978-1979. Буик Лакрос 3.6 Л 2005-2007. Буик Лесабре 5.0 Л 1981-1990. Буик Лесабре 5.7 Л 1978-1980. Буик ЛЕСАБРЕ 5.7 Л ДИЗЕЛ 1980-1985. Буик Лесабре 6.6 Л 1978-1978. Буик Луцерн 3.9 Л 2009-2011. Буик Луцерн 4.6 Л 2006-2011. Буик Рение 4.2 Л 2004-2007. Буик Регал 5.0 Л 1986-1987. Буик Регал 5.7 Л ДИЗЕЛ 1982-1985. Буик Рандеву 3.6 Л 2004-2006. Буик Ривиера 5.0 Л 1980-1985. Буик Ривиера 5.7 Л 1978-1980. Буик РИВИЕРА 5.7 Л ДИЗЕЛ 1980-1985. Буик Ривиера 6.6 Л 1978-1978. Буик Тераза 3.9 Л 2006-2007. Кадилак 60 Специјални 4.9 Л 1993-1993. Кадилак Аланте 4.1 Л 1987-1988. Кадилак Аланте 4.5 Л 1989-1992. Кадилак Аланте 4.6 Л 1993-1993. Кадилак Броуам 5.0 Л 1987-1990. Кадилак Комерцијална Шасија 4.1 Л 1985-1987. Кадилак Комерцијална Шасија 4.5 Л 1988-1990. Кадилак Комерцијална Шасија 4.9 Л 1991-1993. Кадилак Комерцијална Шасија 6.0 Л 1980-1984. Кадилак Девил 4.1 Л 1982-1987. Кадилак Девил 4.5 Л 1988-1990. Кадилак Девил 4.6 Л 1994-2005. Кадилак Девил 4.9 Л 1991-1995 КОМПАТИБИЛЕН Со Шевролет Импала 3.5 Л 2006-2011, Траилблазер 4.2 Л 2002-2009, Силверадо 1500 5.3 Л 2000-2002, Тахо 5.3 Л 2000-2002, Силверадо 1500 4.8 Л 2000-2002, ПРИГРАДСКИ 1500 5.3 Л 2000-2002, Колорадо 3.5 Л 2004-2006, Импала 3.9 Л 2006-2011. [конт.] TRAILBLAZER EXT 4.2 L 2002-2006, Колорадо 3.7 L 2007-2012, Силверадо 2500 6.0 L 2000-2002, Лавина 1500 5.3 L 2002, Uplander 3.9 L 2006-2009, Силверадо 2500 HD 6.0 L 2001-2002, Малибу 3.5 л 2007-2010, Силверадо 1500 Хд 6.0 Л 2001-2002. ЗАМЕНУВА FRAM PH3675, TG3675, WIX 51522 XP.

Најдобри понуди

ХА Премиум Филтер За Воздух На Моторот Одговара На Шевролет Лумина 3.1 Л 1990-1993, Лумина 3.4 Л 1991- Обновено
ХА Премиум Филтер За Воздух На Моторот Одговара На Шевролет Лумина 3.1 Л 1990-1993, Лумина 3.4 Л 1991-

Промената на филтерот за воздух на моторот е мала задача што може да има големо влијание врз перформанс�

DEN 1.00
XA Премиум Филтер За Воздух На Моторот Одговара На Audi Q 2.0 L 2011-2017, Quattro 2.0 L 2009-, Quattro 2.0 L 2010-2017, Обновено
XA Премиум Филтер За Воздух На Моторот Одговара На Audi Q 2.0 L 2011-2017, Quattro 2.0 L 2009-, Quattro 2.0 L 2010-2017,

Промената на филтерот за воздух на моторот е мала задача што може да има големо влијание врз перформанс�

DEN 434.88
XA Премиум Филтер За Воздух На Моторот Одговара НА BMW 3.0 L 2011 -, 535i 3.0 L 2011-, 535i xDrive 3.0 L 2011-, 3.0 Обновено
XA Премиум Филтер За Воздух На Моторот Одговара НА BMW 3.0 L 2011 -, 535i 3.0 L 2011-, 535i xDrive 3.0 L 2011-, 3.0

Промената на филтерот за воздух на моторот е мала задача што може да има големо влијание врз перформанс�

DEN 185.60
ХА Премиум Филтер За Воздух На Моторот Одговара На Хонда Спогодба 3.5 Л 2013- Обновено
ХА Премиум Филтер За Воздух На Моторот Одговара На Хонда Спогодба 3.5 Л 2013-

Промената на филтерот за воздух на моторот е мала задача што може да има големо влијание врз перформанс�

DEN 1.67
ХА Премиум Филтер За Воздух На Моторот Одговара На Ауди А 2.0 Л 2017- Обновено
ХА Премиум Филтер За Воздух На Моторот Одговара На Ауди А 2.0 Л 2017-

Промената на филтерот за воздух на моторот е мала задача што може да има големо влијание врз перформанс�

DEN 434.88
ХА Премиум Филтер За Воздух На Моторот Одговара На Мазда МХ-Миата 2.0 Л 2006-2015 Обновено
ХА Премиум Филтер За Воздух На Моторот Одговара На Мазда МХ-Миата 2.0 Л 2006-2015

Промената на филтерот за воздух на моторот е мала задача што може да има големо влијание врз перформанс�

DEN 2.67
ХА Премиум Филтер За Воздух На Моторот Одговара На Киа Соренто 2.4 Л - , Соренто 3.3 Л -, Седона 3.3 Л 2015 -, Телурид Обновено
XA Premium Engine Air Filter одговара на Chevrolet Camaro 5.0L 1985-1992, Camaro 5.7L 1987-1992, Camaro 2.8L 1985-1989 Обновено
XA Premium Engine Air Filter одговара на Chevrolet Camaro 5.0L 1985-1992, Camaro 5.7L 1987-1992, Camaro 2.8L 1985-1989

Промената на филтерот за воздух на вашиот мотор е мала задача што може да има големо влијание врз перфор

DEN 312.32
ХА Премиум Филтер За Воздух На Моторот Одговара На Ауди А Кватро 2.0 Л 2005-2009, А Кватро 1.8 Л 2002-2005, А 2.0 Л 2005-2009, Обновено
XA Premium Engine Filter Air Filter одговара на Hybrid на Lexus LS500H 3,5L -, LC500H 3,5L хибрид - Обновено
XA Premium Engine Filter Air Filter одговара на Hybrid на Lexus LS500H 3,5L -, LC500H 3,5L хибрид -

Промената на филтерот за воздух на вашиот мотор е мала задача што може да има големо влијание врз перфор

DEN 185.60
XA Premium Engine Air Filter одговара на Mercedes-Benz C 2.8L 1994-1997, C 2.2L 1994-1996, C 2.3L 1997, C AMG 3.6L 1995-1997 Обновено
XA Premium Engine Air Filter одговара на Mercedes-Benz C 2.8L 1994-1997, C 2.2L 1994-1996, C 2.3L 1997, C AMG 3.6L 1995-1997

Промената на филтерот за воздух на вашиот мотор е мала задача што може да има големо влијание врз перфор

DEN 1.00
XA Премиум Филтер За Воздух На Моторот Одговара На Saturn Vue 2.4 L 2008-2010, Vue 3.6 L 2008-2010, Vue 3.5 L 2008- Обновено
XA Премиум Филтер За Воздух На Моторот Одговара На Saturn Vue 2.4 L 2008-2010, Vue 3.6 L 2008-2010, Vue 3.5 L 2008-

Промената на филтерот за воздух на моторот е мала задача што може да има големо влијание врз перформанс�

DEN 390.72