1 2 W 1 2 P 3 4 H, Надворешен Агол За Профили За Обликување Помал од 1 2 P и 3 4 H

1 2 W 1 2 P 3 4 H, Надворешен Агол За Профили За Обликување Помал од 1 2 P и 3 4 H

DEN 513.60

Обновено

Во магацинот.

Круна калапи додава убава завршница на елегантни соби. За да го добиете овој изглед, едноставно ќе ангажирате професионалец за да ги дознаете и инсталирате сите комплицирани намалувања на митра. Ова ги направи трошоците за обликување на круната поскапи бидејќи овој метод може да биде трудоинтензивен. Не повеќе. Нашите обликувани внатрешни и надворешни агли ја прават инсталацијата ветре. Кажете им збогум на митрите со НАШИТЕ САМОСТОЈНИ агли и спојки. Ја прави инсталацијата на обликување ветре. Елиминира намалување на митра. Вистинска самостојна инсталација за обликување на круната. Фабрички подготвен и подготвен за боја. Може да бидат насликани или вештачки завршени. Лесен за лесна инсталација.

Најдобри понуди

60В 1 2Х 1 8 П Тирана Полица Обновено
60В 1 2Х 1 8 П Тирана Полица

Овие полици се навистина уникатни во дизајнот и функцијата Првенствено се користи во декоративни аплик

DEN 4032.00
5 8 Ж 1 2 Стр 5 8 Ф 1 2 Л Џони Барсом Круна Калапи Обновено
5 8 Ж 1 2 Стр 5 8 Ф 1 2 Л Џони Барсом Круна Калапи

Зголемете ја вредноста на вашиот дом и трансформирајте го обичниот во интересен со над 400 дизајни, имаме

DEN 1919.20
Екена Милворк 6W 48D 48H Балбоа Традиционална Груба Пилена Заграда, Западен Црвен Кедар Обновено
Екена Милворк 6W 48D 48H Балбоа Традиционална Груба Пилена Заграда, Западен Црвен Кедар

Додадете природна убавина во секој внатрешен или надворешен проект со посебен западен црвен кедар или �

DEN 1.67
5 8 W 1 2 D 7 H Baile Архитектонски Одделение Пвц Заграда Обновено
5 8 W 1 2 D 7 H Baile Архитектонски Одделение Пвц Заграда

Без разлика дали станува збор за нова градба, ремоделирање, историска реставрација или само додавање на

DEN 1919.20
5 8W 1 2D 9 H Финли Архитектонски Одделение Пвц Заграда Обновено
5 8W 1 2D 9 H Финли Архитектонски Одделение Пвц Заграда

Без разлика дали станува збор за нова градба, ремоделирање, историска реставрација или само додавање на

DEN 1919.20
Екена Милворк 12W 8 H 8 ' L 3-Странични Ривервуд Endуратан Фау Дрво Таванот Зрак, Остарени Пепел Обновено
Екена Милворк 12W 8 H 8 ' L 3-Странични Ривервуд Endуратан Фау Дрво Таванот Зрак, Остарени Пепел

Гредите од вештачко дрво нудат можности за дизајн што вистинското дрво не може Поради својата мала тежи

DEN 1.67
5 8 W 1 2 D 13 H Килибар Архитектонски Одделение Пвц Заграда Обновено
5 8 W 1 2 D 13 H Килибар Архитектонски Одделение Пвц Заграда

Без разлика дали станува збор за нова градба, ремоделирање, историска реставрација или само додавање на

DEN 15679.84
13 Х 1 2 Стр 5 8 Ф 1 2 Л Јајце И Пикадо Акантус Круна Калапи Обновено
13 Х 1 2 Стр 5 8 Ф 1 2 Л Јајце И Пикадо Акантус Круна Калапи

Зголемете ја вредноста на вашиот дом и трансформирајте го обичниот во интересен со над 400 дизајни, имаме

DEN 1919.20
Екена Милворк 1 2W 12D 15 H Марија Ковано Железо Заграда,, Антички Бакар Обновено
Екена Милворк 1 2W 12D 15 H Марија Ковано Железо Заграда,, Антички Бакар

Заградите Од ковано Железо обезбедуваат алтернатива на дрвените загради и корбелите Со користење На Ко

DEN 1455.84
3W 24D 32 H Стандард Тортон Архитектонски Одделение Пвц Заграда Со Традиционални Краеви Обновено
3W 24D 32 H Стандард Тортон Архитектонски Одделение Пвц Заграда Со Традиционални Краеви

Овие загради се навистина уникатни во дизајнот и функцијата Првенствено се користи во декоративни апли

DEN 1132.00
Екена Милворк 1 2 W 5 D 10 H Средно Грозје Корбел, Црвен Даб Обновено
Екена Милворк 1 2 W 5 D 10 H Средно Грозје Корбел, Црвен Даб

Прекрасните дрвени загради и корбели се совршен избор за давање детали или поддршка на работни површин�

DEN 3128.00
Екена Милворк 1 4 Х 3 4 Стр 1 2 Л,, Делфина Трчање Лист Стол Железнички Обновено
Екена Милворк 1 4 Х 3 4 Стр 1 2 Л,, Делфина Трчање Лист Стол Железнички

Нашата прекрасна шина за столици додава декоративно, историско чувство на ѕидови, тавани и парчиња мебе

DEN 448.00
5 8В 1 2Д 11 Х Бронтес Архитектонски Одделение Пвц Заграда Обновено
5 8В 1 2Д 11 Х Бронтес Архитектонски Одделение Пвц Заграда

Без разлика дали станува збор за нова градба, ремоделирање, историска реставрација или само додавање на

DEN 1919.20
5 8W 14D 14 H Cena Архитектонски Одделение Пвц Заграда Обновено
5 8W 14D 14 H Cena Архитектонски Одделение Пвц Заграда

Без разлика дали станува збор за нова градба, ремоделирање, историска реставрација или само додавање на

DEN 1.33