Ekena Millwork 6 H 8 D 72 W Rough Sawn Fau Wood Camplace Mantel Kit W alamo Corbels, Premium Walnut

Ekena Millwork 6 H 8 D 72 W Rough Sawn Fau Wood Camplace Mantel Kit W alamo Corbels, Premium Walnut

DEN 1.33

Обновено

Во магацинот.

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на вистинските дрвени греди. Звечениот 3-страничен зрак во стилот на U на двата краја, лесно се инсталира со прицврстување на зракот до дрва на идот. Додадете рустикален пламен, топлина и шарм на кој било простор со тоа што ги користите како лебдечки полици. Изберете да се прикаже со или без вклучените корбели (испорачани недостижни). Оваа ситно изработена мантија е лесна за инсталирање со само неколку едноставни чекори. Изберете недовршени или кое било од нашите убави завршувања за совршено да го надополнат постојниот декор. Може да се појават мали варијации во вознемирувачко и завршување. Димензии на Корбел : 7 "w x 6" h x 6 1/2 "г. Секоја серија е завршена и ќе има различни поттикнувања и бои. Автентични реални текстури на дрво. Направено од полиуретане со голема густина, екстремно издржлива и без одржување. Достапно во Повеќе ширини, длабочини и височини за да одговараат на практично секој проект.

Најдобри понуди

Ekena Millwork 6 H 10 D 60 W Rough Sawn Fau Wood Camplace Mantel комплет со Ashford Corbels, природен златен даб Обновено
Ekena Millwork 6 H 10 D 60 W Rough Sawn Fau Wood Camplace Mantel комплет со Ashford Corbels, природен златен даб

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 3839.84
Ekena Millwork 6 H 6 D 72 W Sandblasted Fau Wood Camplace Mantel комплет со Ashford Corbels, природен бор, природен бор Обновено
Ekena Millwork 6 H 6 D 72 W Sandblasted Fau Wood Camplace Mantel комплет со Ashford Corbels, природен бор, природен бор

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 0.67
Ekena Millwork 6 H 10 D 48 W Knotty Pine Fau Wood Camplace Mantel Kit со Ешфорд Корбелс, стари кедар Обновено
Ekena Millwork 6 H 10 D 48 W Knotty Pine Fau Wood Camplace Mantel Kit со Ешфорд Корбелс, стари кедар

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 2.33
Екена мелница 8 H 8 D 36 W Pecky Cypress Faa Wood Camply Mantel, природен пекан Обновено
Екена мелница 8 H 8 D 36 W Pecky Cypress Faa Wood Camply Mantel, природен пекан

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 4150.24
Екена Милк Работна 8 H 12 D 72 W Riverwood Fau Wood Camplace Mantel Kit W alamo Corbels, Premium AdEd Обновено
Екена Милк Работна 8 H 12 D 72 W Riverwood Fau Wood Camplace Mantel Kit W alamo Corbels, Premium AdEd

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 4150.24
Екена мелница 4 H 6 D 60 W Riverwood Fau Wood Camply Mantel Kit W alamo Corbels, Premium Walnut Обновено
Екена мелница 4 H 6 D 60 W Riverwood Fau Wood Camply Mantel Kit W alamo Corbels, Premium Walnut

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 2.33
Ekena Millwork 8 H 8 D 72 W Sandblasted Fau Wood Camply Mantel, Premium Hickory Обновено
Ekena Millwork 8 H 8 D 72 W Sandblasted Fau Wood Camply Mantel, Premium Hickory

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 4150.24
Ekena Millwork 6 H 8 D 72 W HAND HEWN FAU WOOD CAMENPLE MANTEL комплет со Ешфорд Корбелс, стари кедар Обновено
Ekena Millwork 6 H 8 D 72 W HAND HEWN FAU WOOD CAMENPLE MANTEL комплет со Ешфорд Корбелс, стари кедар

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 4150.24
Ekena Millwork 6 H 6 D 84 W Pecky Cypress Faa Wood Camply Mantel, природен мед роса Обновено
Ekena Millwork 6 H 6 D 84 W Pecky Cypress Faa Wood Camply Mantel, природен мед роса

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 2.00
Ekena Millwork 6 H 10 D 48 W Rough Cedar Fau Wood Camply Mantel Kit со Ешфорд Корбелс, Премиум орев Обновено
Ekena Millwork 6 H 10 D 48 W Rough Cedar Fau Wood Camply Mantel Kit со Ешфорд Корбелс, Премиум орев

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 8768.00
Ekena Millwork 4 H 4 D 48 W Rough Sawn Fau Wood Camnplace Mantel, бело измиено Обновено
Ekena Millwork 4 H 4 D 48 W Rough Sawn Fau Wood Camnplace Mantel, бело измиено

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 4150.24
Ekena Millwork 6 H 8 D 72 W Knotty Pine Fau Wood Camply Mantel, Premium Aded Обновено
Ekena Millwork 6 H 8 D 72 W Knotty Pine Fau Wood Camply Mantel, Premium Aded

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 3.33
Ekena Millwork 6 H 10 D 60 W Sandblasted Fau Wood Camnplace Mantel комплет со Ashford Corbels, Изгорен кедар Обновено
Ekena Millwork 6 H 10 D 60 W Sandblasted Fau Wood Camnplace Mantel комплет со Ashford Corbels, Изгорен кедар

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 1.67
Ekena Millwork 4 H 4 D 72 W Rough Sawn Fau Wood Camplace Mantel Kit W alamo Corbels, изгорена мед роса Обновено
Ekena Millwork 4 H 4 D 72 W Rough Sawn Fau Wood Camplace Mantel Kit W alamo Corbels, изгорена мед роса

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 2.67
Екена мелница 4 H 8 D 60 W Hand Hewn Fau Wood Camplace Mantel Kit W alamo Corbels, изгорена махагони Обновено
Екена мелница 4 H 8 D 60 W Hand Hewn Fau Wood Camplace Mantel Kit W alamo Corbels, изгорена махагони

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 4150.24
Ekena Millwork 8 H 8 D 48 W Riverwood Fau Wood Camply Mantel, природен мед роса Обновено
Ekena Millwork 8 H 8 D 48 W Riverwood Fau Wood Camply Mantel, природен мед роса

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 4150.24
Екена Милхаурд 8 H 10 D 36 W Pecky Cypress Faa Wood Camply Mantel, фабрика подготвена Обновено
Екена Милхаурд 8 H 10 D 36 W Pecky Cypress Faa Wood Camply Mantel, фабрика подготвена

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 3.00
4 h 8 d 84 w песочна фаула дрво камин Мантел, рано Американец Обновено
4 h 8 d 84 w песочна фаула дрво камин Мантел, рано Американец

Нашите мантили од дрво ја доловуваат рустикалната природа на автентичните греди на дел од времето и вре

DEN 1.67
Ekena Millwork 4 H 4 D 72 W Sandblasted Fau Wood Camplace Mantel Kit W Ashford Corbels, природен пепел Обновено
Ekena Millwork 4 H 4 D 72 W Sandblasted Fau Wood Camplace Mantel Kit W Ashford Corbels, природен пепел

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 0.67