Копичен Скица Маркер, Куче Роза Цвет

Копичен Скица Маркер, Куче Роза Цвет

DEN 175.68

Обновено

Во магацинот.

Копичен Маркер За Скици, Цвет Од Роза Од Кучињаовој копичен маркер за Скицирање се полни со флексибилен врв на четката за мешање и создавање потези со променлива ширина, како и цврст врв на длето за пишување и скицирање во широки потези. Одлично за стрип цртање, бележник, ликовна уметност, илустрација, дизајн на производи, архитектура и многу повеќе, овој маркер е од суштинско значење за уметниците, дизајнерите и занаетчиите. Заменлив врв за целосна разноврсност, мастило на База На Етанол, Трајно, нетоксично и суши без киселина, Компатибилно со Системот за Четкање На Копичен Воздух.

Најдобри понуди

Копични Скици Маркери-Киселина Жолта Обновено
Копични Скици Маркери-Киселина Жолта

КОПИЧНИ МАРКЕРИКопична Скица Со своите извонредни перформанси и креативна разноврсност, Системот За К�

DEN 0.67
Копичен Класичен Маркер, Лапис Лазули Обновено
Копичен Класичен Маркер, Лапис Лазули

Копичен Класичен Маркер, Лапис Лазулитис копичен маркер е разноврсен двојно завршен маркер за полнење �

DEN 468.64
Копичен Класичен Маркер, Кул Сенка Обновено
Копичен Класичен Маркер, Кул Сенка

Копичен Класичен Маркер, Ладна Сенкаовој копичен маркер е разноврсен маркер за полнење со двојни краев�

DEN 207.84
Копично Мастило, 12мл, Црвен Кармин Обновено
Копично Мастило, 12мл, Црвен Кармин

Копично Мастило, 12мл, Црвено мастило за Кармин е супстанца базирана на алкохол која не се раствора и раб�

DEN 1.00
Копично Мастило, 12мл, Ладно Сиво Број 6 Обновено
Копично Мастило, 12мл, Ладно Сиво Број 6

6 копично мастило е супстанца базирана на алкохол која не се раствора и работи добро со акварели и обоен�

DEN 207.84
Копично Мастило, 12мл, Меко Зеленикаво Сино Обновено
Копично Мастило, 12мл, Меко Зеленикаво Сино

Копично Мастило, 12мл, Меко Зеленикаво Синкопично мастило е супстанца базирана на алкохол која не се рас�

DEN 86.24
Copic - ® Класичен Маркер, Кит Обновено
Copic - ® Класичен Маркер, Кит

Copic ® маркерите се разноврсни маркери за полнење со двојни краеви со брзо сушење, трајно нетоксично мас�

DEN 2.67
Copic® Скица Маркер Празен Случај Обновено
Copic® Скица Маркер Празен Случај

Оваа празна пластична кутија содржи 12 маркери За Скици Copic®, за употреба во малопродажна средина или за �

DEN 2.33
Copic® Широк Празен Маркер Обновено
Copic® Широк Празен Маркер

Празните маркери ви овозможуваат да ја креирате или проширите колекцијата на маркери користејќи Разни

DEN 412.48
Копичен Циао Маркер, Бледо Розова Обновено
Копичен Циао Маркер, Бледо Розова

Копичен Маркер Ciao, Бледо Розовкопичниот маркер Ciao е разноврсен маркер за полнење со двојни краеви со ма�

DEN 2.33
Копик Циао Маркер, Грашок Зелена Обновено
Копик Циао Маркер, Грашок Зелена

Копичен Циао Маркер, Грашок Зеленкопскиот циао маркер е разноврсен двојно завршен маркер за полнење со

DEN 399.68
Копичен Скица Маркер, Тонер Греј Бр. 8 Обновено
Копичен Скица Маркер, Тонер Греј Бр. 8

8 овој копичен маркер за Скицирање се полни со флексибилен врв на четката за мешање и создавање потези с�

DEN 0.67
Копично Мастило, 12мл, Топло Сиво Број 6 Обновено
Копично Мастило, 12мл, Топло Сиво Број 6

6 копично мастило е супстанца базирана на алкохол која не се раствора и работи добро со акварели и обоен�

DEN 207.84
Копичен Скица Маркер, Светло Грозје Обновено
Копичен Скица Маркер, Светло Грозје

Копичен Скица Маркер, Светло Грозје Овој копичен скица маркер се полни со флексибилен врв на четката за

DEN 511.84