Екена Милворк 18ОД 1 2ИД 1 2П Рајли Таванот Медалјон, Рачно Насликани Тенџере На Крем Крцкаат

Екена Милворк 18ОД 1 2ИД 1 2П Рајли Таванот Медалјон, Рачно Насликани Тенџере На Крем Крцкаат

DEN 2.67

Обновено

Во магацинот.

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од најквалитетен материјал, достапен за дел од цената на традиционалниот малтер или дрво. Лесна инсталација користењето вообичаени алатки за обработка на дрво и лепило обезбедува драматична промена со моментална елеганција и личност. Додадете луксуз и привлечност на просечен вентилатор на таванот, неинспиративно светло или бидете креативни со тоа што ќе ги монтирате на ѕидот со отворена рамка за нокаут уметничко дело. Нашиот широк спектар на навистина уникатни дизајни и едноставна инсталација сигурно ќе инспирира нов проект за дизајнерот во вас. Лесен за брза и лесна инсталација без проблеми. Јасно длабоко олеснување, остри линии и навистина уникатен допир. Богати сложени рачно насликани детали. Може да се исечат, дупчат, залепат или навртуваат со вообичаени алатки. Додадете вредност и стил ефтино. Бескрајни креативни и дизајн можности.

Најдобри понуди

20ОД 6ИД 7Ц 1 П Ембри Архитектонско Одделение Пвц Современ Тавански Медалјон Обновено
20ОД 6ИД 7Ц 1 П Ембри Архитектонско Одделение Пвц Современ Тавански Медалјон

Зголемете ја вредноста на вашиот дом и создадете безвременска фокусна точка со евтин лесно инсталиран �

DEN 1620.00
10 w 4 H 12'l 2-страничен речен дрва ендуратан фау дрво тавански зрак, пекан Обновено
10 w 4 H 12'l 2-страничен речен дрва ендуратан фау дрво тавански зрак, пекан

Нашите греди на таванот на дрво ендуратан, се неверојатна инвестиција, обезбедувајќи исклучителен изгл

DEN 1.67
34 OD 5 8 ID 1 4 T COHEN DOUD FRETROWRED прободен тавански медалјон, цреша Обновено
34 OD 5 8 ID 1 4 T COHEN DOUD FRETROWRED прободен тавански медалјон, цреша

Оригинални архитектонски производи од дрво со векови се користат во домови и комерцијални простори Ниш

DEN 4735.36
4 w 4 H 14'l 2-страничен речен дрва ендуратан фау дрво тавански зрак, пекан Обновено
4 w 4 H 14'l 2-страничен речен дрва ендуратан фау дрво тавански зрак, пекан

Нашите греди на таванот на дрво ендуратан, се неверојатна инвестиција, обезбедувајќи исклучителен изгл

DEN 1.00
Ekena Millwork 3 8 OD 7 ID 1 P. Медалјон на таванот на лисабон, рачно насликан платина Обновено
Ekena Millwork 3 8 OD 7 ID 1 P. Медалјон на таванот на лисабон, рачно насликан платина

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од највисок квалитет на материјал, достапен за д

DEN 1.67
18ОД 7Ц 1 П Вестин Архитектонски Одделение Пвц Современи Таванот Медалјон Обновено
18ОД 7Ц 1 П Вестин Архитектонски Одделение Пвц Современи Таванот Медалјон

Зголемете ја вредноста на вашиот дом и создадете безвременска фокусна точка со евтин лесно инсталиран �

DEN 4735.36
Ekena Millwork 5 8 OD 1 4 ID 3 8 P Lauren тавански медалјон, рачно насликан мраз Обновено
Ekena Millwork 5 8 OD 1 4 ID 3 8 P Lauren тавански медалјон, рачно насликан мраз

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од највисок квалитет на материјал, достапен за д

DEN 2.33
1 2 W 1 4 H 1 2 ID 1 2 P quentin тавански медалјон, два Обновено
1 2 W 1 4 H 1 2 ID 1 2 P quentin тавански медалјон, два

Нашите колекции на таванот медалјон се моделираат по оригинални историски обрасци и дизајни Нашите зан

DEN 602.08
30W 20H 4ID 1 2C 1 P Ново Архитектонско Одделение Пвц Современ Тавански Медалјон, Дводелен Обновено
30W 20H 4ID 1 2C 1 P Ново Архитектонско Одделение Пвц Современ Тавански Медалјон, Дводелен

Зголемете ја вредноста на вашиот дом и создадете безвременска фокусна точка со евтин лесно инсталиран �

DEN 1.67
Екена Милхаурд 16 OD 1 2 ID 1 P Berkshire Thermoformed PVC тавански медалјон, светло палто злато Обновено
Екена Милхаурд 16 OD 1 2 ID 1 P Berkshire Thermoformed PVC тавански медалјон, светло палто злато

Медалјоните на таванот ја донесуваат вашата соба во живот со додавање на уникатен дизајн елемент што да

DEN 0.67
30 OD 1 2 ID 1 P REIMS Архитектонско одделение ПВЦ ПИВЕДЕН МЕДАЛОН МЕДАЛОН, БЕЗБЕДНО Обновено
30 OD 1 2 ID 1 P REIMS Архитектонско одделение ПВЦ ПИВЕДЕН МЕДАЛОН МЕДАЛОН, БЕЗБЕДНО

Нашите метални медалјони со четкани метални метални не само што траат, туку нудат најголема елегантна у

DEN 4735.36
16 OD 3 4 ID 1 4 T Fink Wood Fretwork прободен тавански медалјон, алдер Обновено
16 OD 3 4 ID 1 4 T Fink Wood Fretwork прободен тавански медалјон, алдер

Оригинални архитектонски производи од дрво со векови се користат во домови и комерцијални простори Ниш

DEN 1620.00
30 OD 1 4 P Dylar тавански медалјон, рачно насликан пипер Обновено
30 OD 1 4 P Dylar тавански медалјон, рачно насликан пипер

Збогатете и надградете го вашиот обичен таван со лесен рачно насликан прекрасен медалјон Еден поволен �

DEN 2.33
1 8 OD 1 2 P картонски мазен тавански медалјон, црвен махагони со рачно насликан Обновено
1 8 OD 1 2 P картонски мазен тавански медалјон, црвен махагони со рачно насликан

Збогатете и надградете го вашиот обичен таван со лесен рачно насликан прекрасен медалјон...

DEN 0.67
Екена Милворк 5 8ОД 5 8 ИД 1 2 В 7 8 П Помпеја Тавански Прстен Обновено
Екена Милворк 5 8ОД 5 8 ИД 1 2 В 7 8 П Помпеја Тавански Прстен

Таваните прстени се лесни за инсталирање и веднаш надградба на светлосни тела и тавански медалјони...

DEN 4735.36
3 4 OD 1 2 P Wigan тавански медалјон, рачно насликана бакарна зелена патина Обновено
3 4 OD 1 2 P Wigan тавански медалјон, рачно насликана бакарна зелена патина

Збогатете и надградете го вашиот обичен таван со лесен рачно насликан прекрасен медалјон Еден поволен �

DEN 1.00
Екена Милхаурд 1 8 ОД 1 2 П. Медалјон на таванот во Вашингтон, рачно насликана пушачка топаз пукнатина Обновено
Екена Милхаурд 1 8 ОД 1 2 П. Медалјон на таванот во Вашингтон, рачно насликана пушачка топаз пукнатина

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од највисок квалитет на материјал, достапен за д

DEN 3.00