Колекција на сопствени изрази, ролери за филтрирање на безжична светлина, светло сива, должина од 71 ширина 48

Колекција на сопствени изрази, ролери за филтрирање на безжична светлина, светло сива, должина од 71 ширина 48

DEN 0.33

Обновено

Во магацинот.

Леволор обичајни ролери нијанси Начеко направено за совршено да одговара на вашиот прозорец. Дизајнирано со врвни ткаенини кои го подобруваат вашиот декор со разноврсност, ролериските нијанси им даваат на прозорците чист изглед со елегантен и едноставен стил. Безжичен дизајн обезбедува чист изглед со јасна рачка што се меша со ткаенината, овозможувајќи ви лесно да ја подигнете и спуштате сенката без да ја допирате ткаенината за да ја одржувате чиста и уредна. Безжичен дизајн, исто така, обезбедува подобрена безбедност за домовите со мали деца или миленичиња, со што Леволор безжични ролери нијанси е овластен најдобар за детски производ. Ткаенините за филтрирање на светлина ја омекнуваат влезната светлина додека ја одржуваат приватноста. Вклучува стандардна валенција со вметнување на ткаенина за појавување за да се покрие ролерината цевка. Колекцијата на изрази се одликува со живописни, заситени бои со суптилни текстури кои убаво ќе го надополнат вашиот декор за дома. Колекција на сопствени изрази на леволор, безжична светлина за филтрирање на светлина, сенка : Направено е направено за совршено вклопување. Разноврсен дизајн. Филтрирање на светлина. Безжична операција, сертифицирано најдобро за деца. Внатре во монтирање. Вклучен хардвер. Вклучува стандардна валенција со вметнување на ткаенина што одговара. Инструкции за лесни за инсталирање. Лесно за чистење.

Најдобри понуди

Колекција за обичај впечатоци, 2 Бесплатни ролетни од дрво од дрво, златен даб, 1 2 Ширина 72 Должина Обновено
Колекција за обичај впечатоци, 2 Бесплатни ролетни од дрво од дрво, златен даб, 1 2 Ширина 72 Должина

Ролетни од дрво без безжични безобразни безобразни се направени по обичај за совршено да го вклопат ваш

DEN 744.64
Колекција на сопствени изрази, ролери за филтрирање на безжична светлина, сина, 1 8 ширина 72 Должина Обновено
Колекција на сопствени изрази, ролери за филтрирање на безжична светлина, сина, 1 8 ширина 72 Должина

Леволор обичајни ролери нијанси Начеко направено за совршено да одговара на вашиот прозорец Дизајнира�

DEN 751.84
Колекција на сопствени изрази, ролери за филтрирање на безжична светлина, песок, 1 4 Ширина 72 Должина Обновено
Колекција на сопствени изрази, ролери за филтрирање на безжична светлина, песок, 1 4 Ширина 72 Должина

Леволор обичајни ролери нијанси Начеко направено за совршено да одговара на вашиот прозорец Дизајнира�

DEN 751.84
Колекција на сопствени изрази, ролери за филтрирање на безжична светлина, песок, 5 8 ширина 72 Должина Обновено
Колекција на сопствени изрази, ролери за филтрирање на безжична светлина, шепот, 3 4 ширина 48 Должина Обновено
Колекција на сопствени изрази, ролери за филтрирање на безжична светлина, шепот, 3 4 ширина 48 Должина

Леволор обичајни ролери нијанси Начеко направено за совршено да одговара на вашиот прозорец Дизајнира�

DEN 1.67
Колекција на Custom Essentials, безжична просторија затемнувајќи ја мобилната сенка, снег, 1 2 ширина 72 Должина Обновено
Колекција на обичај впечатоци, 2 Бесплатни ролетни од дрво од дрво, орев, 3 8 Ширина 48 Должина Обновено
Колекција на обичај впечатоци, 2 Бесплатни ролетни од дрво од дрво, орев, 3 8 Ширина 48 Должина

Ролетни од дрво без безжични безобразни безобразни се направени по обичај за совршено да го вклопат ваш

DEN 0.33