Скокни Скокни ЗАПОЧНЕТЕ 3Д Низ Градот Со Книга За Учење Шепа Патрола

Скокни Скокни ЗАПОЧНЕТЕ 3Д Низ Градот Со Книга За Учење Шепа Патрола

DEN 1.33

Обновено

Во магацинот.

Придружете Се На Патролата НА ШЕПА и помогнете им на Луѓето од Заливот Авантура Во Околниот Град со книга за активности за патрола на ШЕПА за системи За Скокови. Во оваа книга со Рајдер и Патролата НА ШЕПИТЕ, допрете ги сликите и зборовите на секоја страница со игла за магично да ја оживеете книгата со активности. Подобрете го учењето со неверојатни анимации кога се репродуцира користејќи системи За Скок Со екран. Комуницирајте со активности што може да се репродуцираат и воведуваат училишни вештини како што се позициони зборови и мапи и гради животни вештини како што се логика и решавање проблеми. Испратете Го Маршал да спаси некого на плажа, помогнете му На Еверест преку лавиринт од пуканки или водете Ги Урнатините и неговиот тракторски натоварувач за да го исчистите патот. Ниту една работа не е премногу голема, ниту едно кученце не е премногу мало! Оваа книга е компатибилна со сите интерактивни системи за учење Stapststart. Потребен е компјутер со интернет за преземање книги на системот Seapstart. Наменет за возраст од 3-6 години. Батериите не се потребни. Активностите што може да се репродуцираат ги ангажираат децата преку аудио и анимации кога се репродуцираат користејќи системи За Скок со екран. Комуницирајте со анимациите на екранот користејќи го иглата за да допрете на сликите и зборовите за да им помогнете на децата подобро да ги разберат концептите за учење. Воведува училишни вештини како што се позициони зборови и мапи и гради животни вештини како што се логика и решавање проблеми. Решавање на проблеми и итни случаи со користење на шепа патрола кученца уникатни вештини и специјални алатки. Потребен е компјутер со интернет за преземање книги на системот За Скокови; наменет за возраст од 3-6 години; батериите не се потребни. Оваа Патролна книга за ШЕПИ воведува логика и решавање проблеми и го прави совршениот роденденски или празничен подарок.

Најдобри понуди

Seapfrog® Сет За Учење За Време На Пеглање, Преправајте Се Дека Играте Играчка За Мали Деца, Предава Бои, Форми Обновено
Скокни, Разговор И Брои Емоџи Телефон, Учење Играчка Телефон За Мали Деца, Униз Играчка Обновено
Скокни, Разговор И Брои Емоџи Телефон, Учење Играчка Телефон За Мали Деца, Униз Играчка

Поздравете Го Извидникот На Телефонот За Разговор и Брои Емоџи! Слично на паметен телефон, но изграден с

DEN 3.00
Игра За Учење Скок Скок: Војна На Ѕвездите Џедај Читање Обновено
Игра За Учење Скок Скок: Војна На Ѕвездите Џедај Читање

Направете ги работите забавни и привлечни за вашето дете Со Игра За Учење На Скокови Со Скокови.Војна На

DEN 0.67