Екена Милворк 5 8ОД 7 8 ИД 1 8 П Џејми Таванот Медалјон, Рачно Насликани Мисисипи Кал

Екена Милворк 5 8ОД 7 8 ИД 1 8 П Џејми Таванот Медалјон, Рачно Насликани Мисисипи Кал

DEN 1.33

Обновено

Во магацинот.

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од најквалитетен материјал, достапен за дел од цената на традиционалниот малтер или дрво. Лесна инсталација користењето вообичаени алатки за обработка на дрво и лепило обезбедува драматична промена со моментална елеганција и личност. Додадете луксуз и привлечност на просечен вентилатор на таванот, неинспиративно светло или бидете креативни со тоа што ќе ги монтирате на ѕидот со отворена рамка за нокаут уметничко дело. Нашиот широк спектар на навистина уникатни дизајни и едноставна инсталација сигурно ќе инспирира нов проект за дизајнерот во вас. Лесен за брза и лесна инсталација без проблеми. Јасно длабоко олеснување, остри линии и навистина уникатен допир. Богати сложени рачно насликани детали. Може да се исечат, дупчат, залепат или навртуваат со вообичаени алатки. Додадете вредност и стил ефтино. Бескрајни креативни и дизајн можности.

Најдобри понуди

30 OD 1 2 ID 1 P REIMS Архитектонско одделение ПВЦ ПИВЕДЕН МЕДАЛОН МЕДАЛОН, БЕЗБЕДНО Обновено
30 OD 1 2 ID 1 P REIMS Архитектонско одделение ПВЦ ПИВЕДЕН МЕДАЛОН МЕДАЛОН, БЕЗБЕДНО

Нашите метални медалјони со четкани метални метални не само што траат, туку нудат најголема елегантна у

DEN 4735.36
Екена Милхаурд 1 8 ОД 1 2 П. Медалјон на таванот во Вашингтон, рачно насликана пушачка топаз пукнатина Обновено
Екена Милхаурд 1 8 ОД 1 2 П. Медалјон на таванот во Вашингтон, рачно насликана пушачка топаз пукнатина

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од највисок квалитет на материјал, достапен за д

DEN 3.00
Ekena Millwork 7 8 OD 5 8 id 1 p медалјон на таванот на ангел, злато со рачно насликано Обновено
Ekena Millwork 7 8 OD 5 8 id 1 p медалјон на таванот на ангел, злато со рачно насликано

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од највисок квалитет на материјал, достапен за д

DEN 4735.36
34 OD 5 8 ID 1 4 T COHEN DOUD FRETROWRED прободен тавански медалјон, цреша Обновено
34 OD 5 8 ID 1 4 T COHEN DOUD FRETROWRED прободен тавански медалјон, цреша

Оригинални архитектонски производи од дрво со векови се користат во домови и комерцијални простори...

DEN 4735.36
10 w 4 H 12'l 2-страничен речен дрва ендуратан фау дрво тавански зрак, пекан Обновено
10 w 4 H 12'l 2-страничен речен дрва ендуратан фау дрво тавански зрак, пекан

Нашите греди на таванот на дрво ендуратан, се неверојатна инвестиција, обезбедувајќи исклучителен изгл

DEN 1.67
Екена Милворк 5 8од 1 4ИД 3 8П Лорен Таванот Медалјон, Рачно Насликани Јасно Жолто Обновено
Екена Милворк 5 8од 1 4ИД 3 8П Лорен Таванот Медалјон, Рачно Насликани Јасно Жолто

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од најквалитетен материјал, достапен за дел од ц

DEN 4735.36
36 OD 1 2 P Juniper таванот медалјон, тенџере со рачно насликан крем Обновено
36 OD 1 2 P Juniper таванот медалјон, тенџере со рачно насликан крем

Збогатете и надградете го вашиот обичен таван со лесен рачно насликан прекрасен медалјон Еден поволен �

DEN 2.00
4 w 4 H 12'l 2-страничен речен дрва ендуратан фау дрво тавански зрак, мед роса Обновено
4 w 4 H 12'l 2-страничен речен дрва ендуратан фау дрво тавански зрак, мед роса

Нашите греди на таванот на дрво ендуратан, се неверојатна инвестиција, обезбедувајќи исклучителен изгл

DEN 4735.36
Ekena Millwork 40 OD 3 8 ID 1 4 T Елеонор Вуд Фретхуд прободен тавански медалјон, Хикори Обновено
Ekena Millwork 40 OD 3 8 ID 1 4 T Елеонор Вуд Фретхуд прободен тавански медалјон, Хикори

Достапно во фабрички подготвени, даб, цреша, алдер, орев, хикорија и бреза што овозможуваат одлична разн�

DEN 3.33
14од 2ИД 3 4Ц 1П Дејзи Архитектонски Одделение Пвц Современи Таванот Медалјон, Две Парче Обновено
14од 2ИД 3 4Ц 1П Дејзи Архитектонски Одделение Пвц Современи Таванот Медалјон, Две Парче

Зголемете ја вредноста на вашиот дом и создадете безвременска фокусна точка со евтин лесно инсталиран �

DEN 4735.36
28 OD 3 4 ID 1 4 T Елеонор Вуд Фретхуд прободен тавански медалјон, дрво Обновено
28 OD 3 4 ID 1 4 T Елеонор Вуд Фретхуд прободен тавански медалјон, дрво

Оригинални архитектонски производи од дрво со векови се користат во домови и комерцијални простори Ниш

DEN 1.00
Ekena Millwork 3 8 OD 7 ID 1 P. Медалјон на таванот на лисабон, рачно насликан платина Обновено
Ekena Millwork 3 8 OD 7 ID 1 P. Медалјон на таванот на лисабон, рачно насликан платина

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од највисок квалитет на материјал, достапен за д

DEN 1.67
Екена Милворк 19W 5 8H 1 8P Триаголник Таванот Медалјон, Рачно Насликани Нанесуваат Бронза Обновено
Екена Милворк 19W 5 8H 1 8P Триаголник Таванот Медалјон, Рачно Насликани Нанесуваат Бронза

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од најквалитетен материјал, достапен за дел од ц

DEN 1.67
18 OD 1 2 ID 3 8 T O'NEAL DOUD FRETROWRED прободен тавански медалјон, хикорија Обновено
18 OD 1 2 ID 3 8 T O'NEAL DOUD FRETROWRED прободен тавански медалјон, хикорија

Оригинални архитектонски производи од дрво со векови се користат во домови и комерцијални простори...

DEN 1.67
Екена Милворк 18Од 1 2ИД 3 8П Варшава Таванот Медалјон , Рачно Насликани Американа Кракле Обновено
Екена Милворк 18Од 1 2ИД 3 8П Варшава Таванот Медалјон , Рачно Насликани Американа Кракле

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од најквалитетен материјал, достапен за дел од ц

DEN 1620.00
5 8 OD 3 4 P Милански тавански медалјон, орев со рачно насликан Обновено
5 8 OD 3 4 P Милански тавански медалјон, орев со рачно насликан

Збогатете и надградете го вашиот обичен таван со лесен рачно насликан прекрасен медалјон Еден поволен �

DEN 0.33
38 W 3 8 H 2 ID 3 4 C 1 P Зое Архитектонски Одделение Пвц Современи Таванот Медалјон, Две Парчиња Обновено
38 W 3 8 H 2 ID 3 4 C 1 P Зое Архитектонски Одделение Пвц Современи Таванот Медалјон, Две Парчиња

Зголемете ја вредноста на вашиот дом и создадете безвременска фокусна точка со евтин лесно инсталиран �

DEN 1.00
40 OD 1 2 id 1 4 t Грејс Вуд Фретхуд прободен тавански медалјон, алдер Обновено
40 OD 1 2 id 1 4 t Грејс Вуд Фретхуд прободен тавански медалјон, алдер

Оригинални архитектонски производи од дрво со векови се користат во домови и комерцијални простори Ниш

DEN 3.00
Ekena Millwork 16 OD 1 4 ID 1 4 P Dijon Metal Pierced тавански медалјон Обновено
Ekena Millwork 16 OD 1 4 ID 1 4 P Dijon Metal Pierced тавански медалјон

Со чисти линии и едноставни пропорции, нашите медалјони со прободен метал се вклопуваат во кој било дом

DEN 4735.36
Ekena Millwork 1 2 OD 5 8 ID 1 P Минхен тавански медалјон, рачно насликан џет црно Обновено
Ekena Millwork 1 2 OD 5 8 ID 1 P Минхен тавански медалјон, рачно насликан џет црно

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од највисок квалитет на материјал, достапен за д

DEN 4735.36